Херсон °C

Підозрюваному у стрілянині з пістолету в громадському місці судом обрано запобіжний захід

Новости » Общество
0

Підозрюваному у стрілянині з пістолету в громадському місці судом обрано запобіжний захід4 серпня року слідчою суддею Херсонського міського суду Херсонської області Радченко Г. А., було розглянуто клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу відносно особи, підозрюваної у стрілянині в громадському місці.

З подання слідчого відомо, що 24 – річний чоловік, у жовтні 2018 року близько четвертої години вечора, знаходячись біля під`їздів житлових будівель з хуліганських мотивів здійснив постріл з вогнепальної травматичної зброї в грудну клітку потерпілого. Внаслідок чого останньому було спричинено тілесне ушкодження середньої тяжкості, яке ускладнилося нагоєнням.

Таким чином, зазначена особа, підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України, а саме: у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї. Санкція вказаної статті передбачає міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років,

Згодом, в присутності понятих, підозрюваному та його захиснику було вручено повідомлення про підозру.

Ухвалою слідчої судді підозрюваному було застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту: не залишати місця свого проживання з 21:00 до 06:00 години, з покладенням обов`язку прибувати за кожною вимогою до суду, слідчого чи прокурора, а також здати свій паспорт для виїзду за кордон.

Прес-служба суду

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: