Херсон °C

На Херсонщині почастішали угони мопедів

Новости » Общество
0

На Херсонщині почастішали угони мопедівТак, за останню добу в поліцію Херсонщини з заявами про угон мототранспорту звернулись троє мешканців області. Наразі поліція встановлює місцезнаходження двоколісників та зловмисників, причетних до незаконних заволодінь.

Вчора вранці в чергову частину Дніпровського відділення поліції звернувся 27-річний мешканець району. Чоловік розповів, що вночі невідомі зловмисники незаконно заволоділи його мопедом «Honda Dio», якій він залишив на ніч біля гуртожитку по вул. Миру. При цьому в багажнику знаходились документ на транспортний засіб та ксерокопія паспорту заявника.

З аналогічною заявою звернувся в поліцію мешканець м. Нова Каховка. Чоловік теж залишив на ніч під під’їздом свого будинку мопед «Suzuki Lead», а вранці виявив його відсутність.

І вже сьогодні вранці до поліції надійшла заява 63-річного жителя смт Білозерка. Невідомі зловмисники угнали мотоцикл заявника «Альфа», який він залишив на території насосної станції у с. Дніпровське.

Поліція радить власникам мототраспорту подбати про належне його збереження та дотримуватись наступних порад:

- якщо ви мешкаєте у приватному секторі не залишайте свій транспортний засіб на подвір’ї, зачиняйте його в гаражі або іншому приміщенні з надійними замками;

- якщо ви живете у багатоповерхівці користуйтеся послугами стоянок та парковок, що охороняються;

- обладнайте свій транспортний засіб сигналізацію, бажано зі зворотним зв'язком;

- не залишайте в транспортному засобі документи та інші цінні речі;

- блокуйте кермо або встановіть протиугінний замок на гальмівний диск, що захищає від провертання коліс;

- у темну пору паркуйте свій транспорт в освітлюваному місці поблизу магазинів, банків, банкоматів. Зазвичай у таких місцях є камери відеоспостереження, що може допомогти в оперативному розкритті в разі вчинення угону.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: