Херсон °C

В Олешках поліцейські розкрили грабіж з проникненням до будинку

Новости » Общество
0

Злочин стався в селі Великі Копані. До жінки прийшов невідомий та почав стукати у двері будинку. Відчинивши, потерпіла побачила невідомого у балаклаві. Зловмисник одразу почав вимагати у жінки гроші. Отримавши бажане чоловік втік, а потерпіла подзвонила до поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника та повідомили йому про підозру.
Декілька діб тому о 02:30 до приватного будинку 39-річної заробітчанки з Черкаської області вдерся невідомий чоловік. Він сильно стукав у вхідні двері будинку. Жінка відкрила, подумавши, що це власник орендованого помешкання, але побачила невідомого у балаклаві. Чоловік одразу почав вимагати гроші, але потерпіла повідомила, що зароблене відправила додому дітям. Натомість віддала злочинцю два мобільні телефони та останні 100 гривень. Як тільки він пішов жінка одразу зателефонувала на лінію «102» і на місце прибула слідчо-оперативна група Олешківського відділення поліції.
Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, потерпіла описала поліцейським прикмети зловмисника. Оперативники провели оперативно-розшукові заходи та через декілька діб встановили особу підозрюваного, який того ж дня продав мобільні телефони жительці району. Зловмисником виявився 31-річний чоловік, раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Чоловік тільки 3 місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, але не став на шлях виправлення. Він пояснив, що йому потрібні були гроші для власних потреб, тому вирішив знову піти на злочин.
Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Слідчі направили клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Суд підтримав слідчих та задовольнив клопотання. Досудове розслідування триває.
Олешківське відділення поліції ГУНП в Херсонській області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: