Херсон °C

В Херсоні поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві племінника

Новости » Общество
0

В Корабельне відділення поліції надійшло повідомлення, що у спальному районі міста в під’їзді багатоповерхівки поранено 30-річного чоловіка. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер в кареті швидкої допомоги.

Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловіку спричинив його 47-річний дядько, з яким вони проживають в одній квартирі. До ночі чоловіки вживали алкогольні напої на вулиці біля магазину. Дорогою додому між родичами виник конфлікт. Дядько першим зайшов у квартиру, взяв ніж та наніс племіннику удар у живіт, який виявився смертельним. Це побачили сусіди та викликали «швидку».

Поліцейські знайшли знаряддя злочину у під’їзді. Підозрюваний зізнався у скоєному злочині і пояснив, що племінник ображав його нецензурною лайкою. Через це він вирішив йому помститися.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: