Херсон °C

У ХДУ з’явиться smart-дерево

Общество, Культура
0

У Херсонському державному університеті триває модернізація та благоустрій паркового містечка. З’являються нові локації для відпочинку та комфортного проведення часу. Не забули й про інновації.

Так, незабаром на території парку планують встановити smart-дерево – технологічну конструкцію з маленьких сонячних батарей. Ініціатором даної ідеї виступив факультет комп’ютерних наук, фізики та математики ХДУ. А втілення проєкту, за словами декана факультету Наталії Кушнір, стало можливим завдяки підтримці випускників факультету. «Щиро дякуємо групі компаній «ЮГСВЕТ» в особі генерального директора Олега Ковальова, ТОВ ТД «Ватра Південний Регіон» в особі директора Володимира Подпалова за підтримку нашого проєкту. Особлива подяка випускникам факультету – головному інженеру ТОВ ТД «Ватра Південний Регіон» Олександру Ведьорнікову та начальнику цеху СМД Борису Кедровському за реалізацію проєкту для підзарядки мобільних телефонів та інших пристроїв», - зазначає Наталія Кушнір на своїй сторінці у Фейсбук.

«Незвичайне дерево» з’явиться на локації факультету комп’ютерних наук, фізики та математики.

Встановлення smart-дерева на території університету дасть змогу нашим студентам, викладачам, співробітникам та пересічним містянам за необхідності підживити свої гаджети.

Хочете дізнатися коли саме інноваційна конструкція з’явиться на території паркового містечка – слідкуйте за нашими новинами у Telegram Instagram Facebook

Пресцентр ХДУ

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: