Херсон °C

ХДУ посів 75 місце серед майже 250 українських вишів

Новости » Общество
0

Інформаційний освітній ресурс «Освіта.ua» оприлюднив консолідований рейтинг вищих навчальних закладів України 2020 року. Це найбільш авторитетна оцінка вітчизняних вишів, адже складається на основі найбільш поважних серед експертів та засобів масової інформації національних та міжнародних рейтингів ЗВО України: «Топ-200 України», «SCOPUS» та«Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує різні критерії оцінювання вищих навчальних закладів. Консолідований рейтинг ЗВО України у 2020 роціохоплює результати 241 закладу вищої освіти. Херсонський державний університет увійшов у першу сотню, посівши 75 місце! Це, беззаперечно, найкращий результат на Херсонщині!

Варто зазначити, що у порівнянні з минулим роком, університет піднявся на 22 сходинки. «Ще один національний рейтинг підтверджує лідерство Херсонського державного університету! Щиро вдячний колективу та, звичайно, нашим студентам. Це перемога всієї університетської родини!», – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Та це не єдина перемога університету. Як розповів перший проректор Сергій Омельчук, від рейтингу до рейтингу Херсонський державний університет щоразу покращує свої позиції і впевнено тримає лідерство у регіоні. Так, у ТОП-200 ХДУ піднявся на 42 сходинки (з 97 позиції на 55); UniRank – на 10 сходинок (з 61 місця на 51); Scopus - на 2 сходинки (з 84 позиції на 82); консолідований рейтинг - на 22 сходинки (з 97 місця на 75).

Херсонський державний університет не зупиняється на досягнутому. У найближчих планах освітнього закладу – поява у міжнародних рейтингах.

 

Пресцентр ХДУ

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: