Херсон °C

Медична комісія затвердила План стратегічного та інвестиційного розвитку КНП «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня»

Общество, Экономика
0

10 серпня, в Херсонській обласній раді відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та здорового способу життя.

У ході засідання члени комісії опрацювали 14 питань порядку денного, які стосувалися функціонування обласних медичних закладів та медичної сфери Херсонщини в цілому.

Зокрема, підтримано внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік та до програми протидії поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, у Херсонській області на 2020 рік, а також заслухано звіт щодо виконання заходів вищезазначеної програми.

У той же час, звернення КНП «Херсонський обласний кардіологічний центр» щодо виділення коштів на ремонт ангіографа переадресовано на розгляд профільної комісії – бюджетної.

Наостанок медична комісія затвердила План стратегічного та інвестиційного розвитку КНП «Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради на 2020-2024 роки, а також нову редакцію статуту КНП «Херсонський обласний онкологічний диспансер» Херсонської обласної ради та підтримала звернення його керівництва до Уряду щодо виділення з державного бюджету коштів для оснащення Південного центру радіаційної терапії.

Нагадаємо, 14 серпня відбудеться ХХХVІ сесія Херсонської обласної ради VІІ скликання. За офіційною інформацією.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: