Херсон °C

Миколу Світличного нагороджено почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною»

Новости » Общество
0

Почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною» нагороджено директора ПрАТ «Придніпровське» Миколу Гнатовича Світличного.

Миколу Гнатовича відзначено за вагомий внесок в економічний та соціальний розвиток області та держави. Адже підприємство, яке він очолює з 1976 року, входе в десятку найкращих сільськогосподарських підприємств області. Дотримуючись всіх агротехнічних вимог, ПрАТ «Придніпровське» стабільно отримує високі врожаї сільськогосподарських культур. Окрім цього, в господарстві систематично вводяться нові технології вирощування та захисту рослин.

За ініціативи Миколи Гнатовича у господарстві збережено свинотоварну ферму та розведено вівці.

Микола Гнатович обраний головою ради сільгосптоваровиробників, неодноразово обирався депутатом Нововоронцовської районної ради. Співзасновник громадської організації «Надія Нововоронцовщини». З 1994 року чотири скликання обирався депутатом Херсонської обласної ради. Член виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради.

Його неодноразово відзначали на державному рівні. Зокрема, має почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» та орден «За заслуги ІІІ ступеня».

Микола Гнатович – приклад керівника господарства, який уміє знайти вихід та організувати роботу так, щоб виробництво не зазнало збитків та зберегти робочі місця.

 

За інформацією обласної ради

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: