Херсон °C

Ліцей імені Шевченка приєднано до спортколеджу

Новости » Общество
0

Комунальний заклад «Спортивний ліцей ім. Т.Г.Шевченка» Херсонської обласної ради приєднано до комунального закладу «Херсонський фаховий спортивний коледж» Херсонської обласної ради. Таке рішення прийняли сьогодні, 14 серпня, депутати у рамках ХХХVІ сесії обласної ради VІІ скликання.

Рішення зумовлене тим, що Міністерство молоді та спорту України відмовило КЗ «Спортивний ліцей ім. Т.Г.Шевченка» ХОР в наданні статусу закладу спеціалізованої освіти спортивного профілю із специфічними умовами навчання. У зв’язку з цим, заклад не може функціонувати у відповідності до вимог чинного законодавства України.

З пропозицією щодо приєднання до обласної державної адміністрації звернувся сам керівник закладу Володимир Сагайдак. Опрацювавши питання, профільне управління облдержадміністрації та профільна комісія обласної ради підтримали пропозицію та надали згоду на подальшу роботу у напрямку реорганізації спортивного ліцею у структурний підрозділ Херсонського фахового спортивного коледжу.

Довідка.У комунальному закладі «Спортивний ліцей ім. Т.Г.Шевченка» Херсонської обласної ради навчається 156 дітей. У закладі успішно функціонують 4 спортивні відділення: футбол, гандбол, бокс та вільна боротьба.

Також депутати підтримали зміну типу дитячого будинку інтернатного типу «Радість» Херсонської обласної ради та перейменування його на комунальний заклад Херсонської обласної ради «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей "Радість”».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: