Херсон °C

Херсонські поліцейські захистили 15-річну дівчинку від кривдників

Новости » Общество
0

Херсонські поліцейські захистили 15-річну дівчинку від кривдниківПравоохоронці вкотре наголошують: якщо ви стали жертвою домашнього насильства, в жодному випадку не мовчіть, а відразу звертайтесь по допомогу. Цієї рекомендації дослухалась і 15-річна дівчинка, щодо якої вчинялось домашнє насилля.

До інспектора ювенальної превенції Корабельного відділення поліції зателефонувала неповнолітня дівчина, сім’я якої вже перебуває на обліку у поліції. Дитина наразі проживає разом з батьком та дядьком, мати покинула її ще малою. Вона повідомила, що знаходиться у сусідів тому що щодо неї вчинили домашнє насилля її рідні. Ювенальна поліцейська вирушила до місця проживання дівчини спільно з працівниками групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП.
Направляючись на адресу ювенальний поліцейський впізнала батька дівчини, який сидів на зупинці громадського транспорту, пив алкогольні напої та палив. На прохання поліцейських зупинити вчинення правопорушення чоловік не реагував. Поліцейськими був складений адміністративний протокол за ст. 173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Надалі поліцейські разом з батьком скривдженої дівчини направились до сусідів, де вона перебувала. Дівчина розповіла правоохоронцям, що батько не виконує свої батьківські обов’язки, знущається над нею, кричить та може вдарити, як трапилось і в той день. У відношенні 42-річного чоловіка інспектор ювенальної превенції склала адміністративний протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.
Також група реагування на факти домашнього насильства встановила, що дядько дівчини також систематично б’є неповнолітню та вчиняє над нею психологічне насильство. Поліцейські склали на кривдника адміністративний протокол за ст. 173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» КУпАП.
Також поліцейські вирішили перевірити умови проживання дитини та були шоковані брудом у будинку. Поліцейські заспокоїли дівчину та на даний час вилучили її з родини і помістили в лікарню. Про подію повідомили службу у справах дітей.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: