Херсон °C

Херсонців також «дістало»

Новости » Общество
0

Херсонців також «дістало»«Дістало!» - так пояснив рішення об’єднуватися у політичну силу лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця. Херсонська делегація на чолі з Віталієм Богдановим сьогодні взяла участь у Всеукраїнському З’їзді Політичної партії «ЗА Майбутнє». Під час з’їзду представники «ЗА Майбутнє» Херсонщини мали змогу детально ознайомитися із програмними засадами партії. А також ухвалили рішення про участь у місцевих виборах 2020 року.

«Ми упевнено ідемо на вибори. Збираємо в команді професіоналів, людей, які дійсно готові змінити ситуацію у нашому регіоні. Людей, які знають всі місцеві проблеми, знають, які проекти потрібні громаді першочергово», - наголосив очільник політичної партії «ЗА Майбутнє» Херсонщини Віталій Богданов.

«Я понад усе хочу, щоб Херсон процвітав. Тому як і інші активні та небайдужі жінки нашого міста я готова працювати на його розвиток», - наголосила лідерка жіночого крила партії, секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Команду Херсонщини «ЗА Майбутнє» представляють діючі депутати, Херсонської міської ради, підприємці, аграрії, представники громадських організацій юристи та економісті. Люди – здатні творити якісні зміни на місцях.

Рішення об’єднатися у політичну силу пояснив лідер партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця. «Якщо ми не зробимо самі, ніхто за нас не зробить. Вже дістав непрофесіоналізм урядів та політиків, через яких занепадає економіка, населення скорочується, а люди виїжджають за кордон. Тому ми йдемо на місцеві вибори й будемо працювати над змінами для всієї країни. Люди повинні знати, що вони – господарі на своїй землі». "ЗА МАЙБУТНЄ" – команда, яка об'єднала людей з вагомим досвідом у господарюванні та управлінні. «Саме така команда спроможна творити реальні зміні для кожного українця», - підкреслив член політради «ЗА Майбутнє»Тарас Батенко.

 

Херсонців також «дістало»

Херсонців також «дістало»

Херсонців також «дістало»

Херсонців також «дістало»

 


 

Відео трансляція  ТУТ  


 


 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: