Херсон °C

На Херсонщині поліція встановлює обставини наїзду річкового буксиру на рибацький човен

Новости » Общество
0

На Херсонщині поліція встановлює обставини наїзду річкового буксиру на рибацький човенСьогодні, 28 серпня, на річці Дніпро поблизу м. Нова Каховка сталося зіткнення двох плавзасобів, в результаті чого загинув 63-річний чоловік. За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ст.291 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини пригоди.

Як розповів заступник начальника відділу слідчого управління Євген Шаталов, повідомлення про трагедію надійшло до поліції близько 10:30. На місці події слідчо-оперативна група Новокаховського відділу поліції попередньо встановила, що 49-річний капітан буксира-тягача тягнув баржу в напрямку Каховської ГЕС та здійснив наїзд на човен "Южанка", на якому знаходилися двоє чоловіків. В результаті одного з них затягнуло під баржу. Коли 63-річного чоловіка дістали, він вже був не живий. Іншого 60-річного рибалку із забоями рук доставили на медобстеження в міську лікарню.

Наразі встановлюється причина смерті загиблого. Проводяться необхідні слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ст.291 Кримінального кодексу України «Порушення чинних на транспорті правил».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: