Херсон °C

Іноваційні технології допомагають херсонським енергетикам швидко знаходити і усувати місця аварій

Новости » Общество
0

Іноваційні технології допомагають херсонським енергетикам швидко знаходити і усувати місця аварійЕнергетики «Херсонобленерго» у виробничій діяльності активно застосовують інноваційні цифрові технології. Запроваджувати нові досягнення їм допомагають фахівці служби інформаційних технологій Товариства.

Структурні підрозділи Товариства у своїй роботі активно користуються розробками та доопрацюванням на базі геоінформаційної системи (ГІС), яка має вигляд карти електричних мереж Херсонської області. Зокрема, ГІС допомагає оперативно-виїзним бригадам швидше знаходити та усувати аварійні місця.

До цього часу система ГІС вміщала в себе лише загальні дані.

Сьогодні в розпорядженні енергетиків є зручний функціонал, який дозволяє контролювати майже усі процеси виробничої діяльності, визначати розміщення електричних мереж різних рівнів напруги, протяжності повітряних ліній, адреси та назви трансформаторних підстанцій, їх приналежність (РЕМ чи абонент), потужності розподільних підстанцій. В тому числі, ГІС поєднує в собі систему контролю транспорту. Для полегшення користування системою створено пошук. Сервіс максимально наповнений технічною інформацією про енергетичні об’єкти Херсонської області, що суттєво впливає на оперативність виконання поставлених завдань. При наповненні ресурсу головний акцент був направлений на зручність, доступність і достовірність інформації, зібраної у єдине ціле.

Процес удосконалення системи триває.

 

Пресцентр Херсонобленерго

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: