Херсон °C

Комунальна комісія розпочала підготовку до чергової сесії

Новости » Общество
0

Комунальна комісія розпочала підготовку до чергової сесії31 серпня в Херсонській обласній раді відбулось засідання постійної комісії з питань управління об’єктами комунальної власності.

У ході роботи члени комісії розглянули 12 питань порядку денного, з яких 11 отримали позитивний депутатський висновок.

Так, народними обранцями були погоджені зміни до фінпланів обласних медичних комунальних некомерційних підприємств на поточний рік та проєкти фінансових планів медзакладів на 2021 рік.

Окрім цього, профільна комісія надала згоду КНП «Херсонська обласна клінічна лікарня» Херсонської обласної ради на проведення реконструкції приміщень приймального відділення, а КНП «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Херсонської обласної ради на виконання робіт, спрямованих на реставрацію пам’ятки містобудування та архітектури місцевого значення, що знаходиться за адресою: м.Херсон, вул. О.Гончара (Белінського), 6.

Також депутати підтримали кандидатуру Ігоря Соценка на посаду директора КП «Дитячий заклад санаторного типу "Таврія”» Херсонської обласної ради. Відзначимо, Ігор Леонтійович виконував обов’язки директора вищезазначеного закладу з 2017 року, до цього часу працював заступником керівника, починаючи з 1994 року.

Серед іншого – надання дозволу на списання непридатного до експлуатації обладнання КЗ «Обласний палац культури» ХОР та КНП «Фтизіопульмонологічний медичний центр» ХОР.

Нагадаємо, остаточні рішення по вищезазначених питаннях прийматимуться на черговій сесії Херсонської обласної ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: