Херсон °C

У Брилівці готові до Дня знань

Новости » Общество
0

У Брилівці готові до Дня знаньЗаклади освіти Брилівський заклад повної загальної середньої освіти та ЗДО «Берегиня» готові для прийняття дітей!

Власними силами працівників закладів виконано поточні та косметичні ремонти приміщень, класних кімнат, коридорів та інш. допоміжних приміщень.
Так в школі в першому корпусі для молодших сформовані питні зони, а за власні кошти працівників придбані клеючі наліпки для оздоблення на суму 475 грн. Завершено комплектування класів НУШ (нова українська школа) за кошти освітньої субвенції та співфінансування Виноградівської сільської ради, а саме: 41 комплект одномісних парт, 2 телевізори SMART, 2 принтери з спч системою та ламінатор для двох класів, а для педагога- ноутбук.
В рамках дотримання протиепідеміологічних умов «зеленої зони» - для учнів початкової школи реконструйовано за кошти освітньої субвенції додатковий вхід на всі три поверхи.
Вчителі оформили підлогу другого поверху різнокольоровими лабіринтами для формування рухової активності початківців. В корпусі старших класів проведені поточні ремонти в класних кімнатах силами працівників молодшого технічного персоналу.
Шкільна їдальня продовжує вдосконалюватись. В цьому році придбано професійну кухонну електричну м'ясорубку, за кошти освітньої субвенції облаштована умивальна зона, стеля. Також, керівники закладів дякують всім батькам, хто вніс свою часточку в підготовці закладів до нового навчального року. Адже все що ми робимо- ми робимо для своїх дітей! Щоб їм було добре, комфортно перебувати в наших закладах та отримувати належне виховання та освіту! Вітаю всіх з початком навчального року і ми Вас чекаємо!


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: