Херсон °C

На Херсонщині відбудеться фестиваль юшки

Новости » Общество
0

На Херсонщині відбудеться фестиваль юшкиНа березі річки біля храму Св. Миколая у селі Кізомис на Херсонщині 12 вересня з 12:00 до 18:00 відбудеться фестиваль«Kizim Юшка Fest». Знаходиться Кізомис у 28 км від Херсона. Своїм авто їхати трасою трасою Т1501 через Білозерку. Якщо рейсовим автобусом, то від автостанції міста Херсон (Центральний ринок, вул. Ілька Борщака, 1).

 

Тут обиратимуть найсмачнішу в області рибальську юшку, а ще організатори – ГО «Трансформація» та Херсонський обласний центр Народної творчості — обіцяють конкурси, розваги, ярмарку та концерт.

Потрапити на фестиваль зможуть всі охочі, однак дістатися місця проведення доведеться самостійно. Вхід – вільний, щоправда, не пустять людей з підвищеною температурою: її безконтактно мірятимуть всім.

Як взяти участь

Щоб приготувати юшку на фестивалі та взяти участь у конкурсі, потрібно завчасно зареєструватися. Зробити це можна за телефонами: (050)39-65-243, (099)27-03-024, (095)10-19-497.

Обмежень щодо участі немає, однак кухарі мають надати медичну книжку, а також повністю забезпечити себе всім необхідним для приготування своєї страви.

Конкурсанти мають не лише приготувати смачну юшку, а й красиво її подати та презентувати. Смак визначатимуть журі, не знаючи хто автор страви: юшка буде в однаковому посуді. Окремо конкурсанти мають красиво оформити подачу страви та презентувати її зі сцени.

Хто зможе посмакувати юшкою

Конкурсанти можуть приготувати юшку лише на конкурс, і не з ким не ділитися. А можуть зварити казан – і пригостити всіх охочих. Від учасників не вимагають готувати на частування, адже всі інгредієнти вони купляють самі.

Однак скуштувати смачну юшку всі охочі все ж зможуть: своєю юшкою пригощатимуть організатори. Минулого року, на першому такому фестивалі, вони роздали 400 порцій рибальської юшки.

 

Джерело

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: