Херсон °C

Нововведення у школі №48 – загальний туалет для всіх

Новости » Общество
0

Батьки учнів школи №48 стурбовані ситуацією та б’ють на сполох. Вони стверджують, що в школі туалет зробили загальним для учнів жіночої та чоловічої статі. Про це занепокоєні батьки повідомляють у соціальній мережі в групі «Батьки SOS».

«Вітаю, шановні! Скажіть - то нам так "пощастило", что так є у всіх: з цього навчального року, задля зменшення ймовірності зараження учнів КОВІДом, керівництво школи вирішило об'єднати санітарні кімнати(туалети) и зробити їх загальними для всіх учнів! Тобто відтепер в одну вбиральню можуть заходити здобувачі протилежної статі разом. Власне мене, як батька, обурює ситуація коли моя донька, учениця 6 класу відверто соромиться зайти до вбиральні, бо там є хлопці зі старших класів. На моє запитання до директорки про даний нонсенс, вона відповіла, що біля дверей чергують вчителі, а такий "манс" є необхідною мірою. Але, в мене вже є повідомлення від інших батьків, діти яких розповідають, що старшокласники роблять з'йомку на мобільні телефони, бо туалетна кабінка не є закритою знизу.
То власне питання - в нас на період карантину відмінили п. 7.5 "Державних санітарних правил і норм влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу ДСанПіН 5.5.2.008-01"? Чи це самоуправство?
Просили доповнити - це місто Херсон, НВК №48»,- йдеться у повідомленні.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: