Херсон °C

У Херсоні прокурори підозрюють трьох осіб у виготовленні та збуті відеопродукції порнографічного характеру

Новости » Общество
0

У Херсоні прокурори підозрюють трьох осіб у виготовленні та збуті відеопродукції порнографічного характеруХерсонською обласною прокуратурою повідомлено про підозру трьом особам за фактом виготовлення з метою збуту та збуту відеопродукції порнографічного характеру, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 КК України).

За даними слідства, двоє чоловіків та жінка віком від 26 до 41 років з вересня 2019 року по 16 вересня 2020 року за допомогою комп’ютерної техніки організували онлайн-порностудії. Зазначені особи підбирали жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах для роботи веб-моделями. Трансляція дорослого відеоконтенту здійснювалась в режимі онлайн на спеціалізованому сайті в мережі Інтернет. З метою конспірації протиправної діяльності, бізнес-партнери, постійно змінювали місце знаходження таких студій.
Правоохоронцями проведено 15 обшуків за місцями мешкання фігурантів та здійснення незаконної діяльності, у ході яких вилучено комп’ютерну техніку, гроші в сумі 200 тисяч гривень, так звані сексуальні іграшки та інші речові докази.
Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникам запобіжного заходу у виді тримання під вартою та проводяться слідчі дії, направлені на встановлення інших осіб, причетних до вчинення злочину.
Триває досудове розслідування, яке здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Херсонській області.
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба Херсонської обласної прокуратури 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: