Херсон °C

В Херсоні поліція та служба у справах дітей тимчасово вилучили з родини двох малюків через неналежні умови проживання

Новости » Общество
0

В Херсоні поліція та служба у справах дітей тимчасово вилучили з родини двох малюків через неналежні умови проживанняУ Корабельному районі міста Херсона працівники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей тимчасово вилучили з сім'ї двох малюків віком 3 і 4 років через неналежні умови проживання і невиконання батьками своїх обов'язків. Нині братик з сестричкою знаходяться у лікарні, де їм надається вся необхідна допомога.

Родина перебуває у складних життєвих обставинах. Неодноразово на членів цієї сім’ї складалися протоколи про домашнє насильство. Під час чергової перевірки поліцейські виявили 33-річну матір у стані сп’яніння, вона поводилася агресивно та неадекватно. Лікарі, які прибули на виклик, прийняли рішення госпіталізувати її.
Зважаючи на стан жінки, небезпеку для здоров’я дітей, що проживають в антисанітарних умовах, ювенальні поліцейські спільно зі службою у справах дітей прийняли рішення про тимчасове вилучення малюків. Нині їх помістили в лікарню для обстеження. На матір склали адміністративний протокол за невиконання нею батьківських обов’язків по догляду за малолітніми дітьми. Повернути дітей додому мати має можливість в тому випадку, якщо виправить ситуацію, а саме: перестане зловживати алкоголем, наведе лад в будинку та зможе належним чином доглядати за дітьми.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: