Херсон °C

До студентів Херсонського факультету ОДУВС завітали представники суду

Новости » Общество
0

До студентів Херсонського факультету ОДУВС завітали представники суду21 вересня 2020 року представники Херсонського міського суду відвідали студентів Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ.

Так, в. о. керівника апарату суду – Михайло Валентинович Вишневський, активно поспілкувався зі студентами навчального закладу. Зокрема, студенти дізналися про окремі аспекти ведення судового діловодства, яке відіграє надзвичайно важливу роль у формуванні практичних навичок майбутніх юристів. Крім того, студентів було ознайомлено з порядком приймання та реєстрації вхідної кореспонденції в автоматизованій системі документообігу суду Д -3, скануванням відповідних документів на стадії реєстрації. Михайло Валентинович розповів про процес створення обліково-статистичної картки, з детальним порядком її заповнення та здійсненням автоматизованого розподілу справи між суддями.

Наприкінці зустрічі студенти ділилися враженнями, задавали питання, які їх цікавили, та щиро подякували в.о. керівника апарату суду за цікавий та пізнавальний захід.

Прес-служба суду

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: