Херсон °C

Валентин Кос: «Херсонщина має стати регіоном, в якому ми всі мріємо жити»

Новости » Общество
0

Валентин Кос: «Херсонщина має стати регіоном, в якому ми всі мріємо жити»Команда УДАР Віталія Кличка на Херсонщині об’єднала навколо себе особистостей, які мають спільні цінності та мету – змінити Херсонщину, розвиваючи її інфраструктуру та привабливість.

Саме з цим завданням йде кандидатом на посаду голови Новомаячківської ОТГ від політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Валентин Кос. Вже п’ятий рік він є діючим головою селища Нова Маячка. Він знає всі проблеми громади та щоденно працює над їх вирішенням.

Валентин Кос:

«Партія УДАР Віталя Кличка – це політична сила із великою історією, традиціями та програмою. Команда УДАРу має досвід і знання, успіхи у реалізації проєктів.

За ці п’ять років разом із командою ми зробили внесок у розвиток громади. Ми йдемо на вибори від політичної сили УДАР Віталія Кличка, щоб й надалі покращувати добробут громади та продемонструвати успішний ефект децентралізації. Я хочу, щоб Херсонщина стала заможним, демократичним та успішним регіоном, де є закон і справедливість, де громадяни почуватимуться захищеними».


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: