Херсон °C

Бериславський фаховий педагогічний коледж прийняв 100 студентів-першокурсників

Новости » Общество
0

Цьогоріч в одному зі структурних підрозділів Херсонського державного університету – Бериславському фаховому педагогічному коледжі імені В.Ф.Беньковського до навчання долучилося 100 студентів-першокурсників.

«Навчання студентів проводиться в очному режимі із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог згідно з наказом «Про затвердження протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку поширенням COVID-19», - зазначив директор Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф.Беньковського Андрій Костюк.Зокрема, допуск до коледжу працівників та студентів здійснюється за умови використання засобів індивідуального захисту, після проведення скринінгу безконтактним термометром.

Також у коледжі розроблено «Алгоритм дій на випадок виявлення ознак гострих респіраторних захворювань у здобувачів освіти та працівників коледжу», «Алгоритм дій на випадок надзвичайної ситуації, пов'язаної з реєстрацією випадку захворювання на коронавірусну хворобу (COVID-19) серед здобувачів освіти та працівників коледжу».У навчальному закладі працює інформаційно-освітнє середовище на базі G Suite для освіти та LMS Moodle «Вчись онлайн» для взаємодії зі здобувачами в режимі онлайн.

Наразі продовжується вступна кампанія до Бериславського фахового педагогічного коледжу ХДУ. Надходять заяви на спеціальність «Дошкільна освіта» на заочну форму навчання, і наразі таких 10. Усі охочі можуть подати заяви до 12 жовтня включно. А підсумки вступної кампанії будуть оголошені у кінці жовтня.


Пресцентр ХДУ

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: