Херсон °C

Курсанти Херсонського факультету ОДУВС забезпечуватимуть безпеку та порядок від час виборів

Новости » Общество
0

Курсанти Херсонського факультету ОДУВС забезпечуватимуть безпеку та порядок від час виборів24 вересня відбулася робоча зустріч проректора Одеського державного університету внутрішніх справ – декана Херсонського факультету Олексія Солов'я та заступника начальника ГУНП полковника поліції Дениса Захарченка, який курирує роботу підрозділів превенції Херсонщини.

Темою зустрічі стало обговорення найближчих перспектив подальшого співробітництва.

Як зауважив полковник поліції Денис Захарченко, що, враховуючи участь курсантів 2-4 курсів Херсонського факультету ОДУВС у заходах із забезпечення публічної безпеки та порядку під час проведення місцевих виборів, було б доцільно залучити їх до тактико-спеціальних навчань з працівниками ГУНП в Херсонській області для відпрацювання ситуаційних завдань, які можуть виникнути під час виборчого процесу.

Обговорення деталей майбутніх навчань пройшло за участю викладача кафедри спеціальної фізичної та вогневої підготовки Олега Ярошака, який до виходу на пенсію наприкінці минулого року очолював підрозділи превентивної діяльності області. Учасники зустрічі обговорили основні моменти майбутніх навчань, конкретизували завдання кожної сторони, визначили локації та матеріально-технічні засоби, які будуть застосовані для забезпечення максимального наближення навчань до реальних умов.

Як зазначив керівник Херсонського факультету Олексій Соловей, для курсантів такі заходи – відмінна практика, під час якої напрацьовується професійний досвід та навички, тому він особисто всіляко підтримає звернення керівництва ГУНП до ректора ОДУВС про участь курсантів в таких навчаннях.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: