Херсон °C

Херсонські школярі познайомилися з собаками – поліцейськими

Новости » Общество
0

Херсонські школярі познайомилися з собаками – поліцейськимиЦікаву і пізнавальну екскурсію до кінологічного центру ГУНП провели працівники відділу ювенальної превенції для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

- Ми завжди підтримуємо дітей, які в силу життєвих обставин опинилися без підтримки рідних. Цією екскурсію ми намагалися урізноманітнити дозвілля хлопчиків та дівчат, показати дітям, що поліцейський – їх друг та захисник, - зазначає начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Віталій Сайфутдінов.

- Чужих дітей не буває, тому важливо їх підтримати і зробити все можливе, щоб ніхто не був забутий або залишений наодинці зі своїми проблемами, а в майбутньому вони змогли знайти себе в житті.

Школярам розповіли про особливості професії кінолога та продемонстрували роботу служби зсередини. На початку екскурсії учні побачили вольєри, де проживають собаки, а також ознайомилися і спеціальним спорядженням для їх тренувань. Аби продемонструвати навички чотирилапих, кінологи організували для діток показові виступи. Малеча спостерігала за тим, як вівчарки виконують основні команди та долають смугу перешкод.

Школярі отримали багато приємних вражень. Та найбільше їм сподобалася заключна частина зустрічі, де вони змогли обійняти поліцейських собак та сфотографуватися з ними.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: