Херсон °C

У Бериславському медичному коледжі пройшла посвята у студенти

Новости » Общество
0

У Бериславському медичному коледжі пройшла посвята у студентиПро подію повідомив Директор Департаменту здоров’я Віктор Короленко.

«Одна з перших подій у житті кожного студента – урочиста посвята, яка відбулась у Бериславському медичному фаховому коледжі. Вона згуртовує, допомагає оригінально зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя, допомагає влитись у новий колектив.

Сьогодні 162 студенти коледжу нового набору на урочистому заході «Я – студент, і я цим пишаюся» отримали право носити білий халат, як символ майбутньої професії.

Щиро вітаю студентів – першокурсників коледжу та бажаю міцного здоров’я, гарних навчальних здобутків та творчої наснаги у навчанні.

Стоячи оплесками вітали присутні сяючу від білих халатів та щирих посмішок колону першокурсників. Зовсім скоро юнаки та дівчата протистоятимуть хворобам, рятуватимуть людські життя, гідно працюватимуть та будуть прикладом іншим. Про це вони присягли у клятві Гіпократу.

Таке дійство є чудовою традицією Бериславського медичного коледжу. Щиро бажаю всім першокурсникам активної участі в житті та розвитку коледжу. Нехай здобуті знання стануть щасливим квитком до здійснення всіх їхніх мрій.»

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: