Херсон °C

Последние новости

16:39
Григорій Янченко: «Всі пожертви херсонців йдуть на потреби наших військових на передовій»
15:32
Об’єднання до яких входять нардепи від Херсонщини: Іванов цікавиться ракетобудуванням, а Ковальов - міжконфесійним миром
15:18
Через ДТП мешканці Чорнобаївки та Генічеська лишилися без світла
14:57
Іван Бебко: «УДАР Віталія Кличка» переконаний - закон 5600 має бути ветований президентом
14:48
Студенти Херсона подарували військовим медикам тактичні рюкзаки
14:38
За тиждень мешканці Херсонщини вкрали електроенергії на понад 50 тис.грн.
13:55
Ліквідація наслідків аварійної ситуації по вул. Штурвальній в Херсоні ще триває
13:50
Завдяки прокуратурі на Херсонщині припинено розорення земель з унікальною рослинністю - курганів
13:43
Про якість води у Херсоні
13:15
Тисячу Зеленського назвали Програмою цільового фінансування вразливих категорій бізнесу під час карантину «єПідтримка»
Больше новостей

У Херсоні закладам громадського харчування нагадали про карантинні вимоги

Новости » Общество
0

30 вересня у Херсоні COVID-патрулями Держпродспоживслужби проведені рейдові перевірки з питань дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів. Перевірялись заклади громадського харчування на предмет дотримання там протиепідемічних заходів, встановлених Постановою Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та визначених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Під час заходу обстежено 53 об’єкти, складено 5 адміністративних протоколів.

Найпоширеніші порушення:

- співробітники закладів не використовують захисні окуляри;

- кондименти до напоїв ( цукор, мішалки, трубочки тощо) знаходяться не в індивідуальних упаковках;

- страви видаються у багаторазовому посуді в закладах, де відсутня або знаходиться в несправному стані посудомийна машина;

- не ведеться графік вологого прибирання приміщень.

Щоденно під час заходів фахівцями Головного управління проводиться постійна роз’яснювальна робота з керівниками, працівниками та відвідувачами об’єктів з питань дотримання протиепідемічних заходів щодо попередження захворювання на СOVID-19.

- За результатами нашого візиту можу сказати, що підприємці більш-менш дотримуються карантинних обмежень. Інші обіцяють виправити вказані недоліки. Ми проводили і будемо продовжувати проводити роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо протиепідемічних заходів. - зазначив начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Тарас Година-Арюпін.

 

Прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: