Херсон °C

Майбутні правники моделювали судове засідання в Херсонському окружному адміністративному суді

Новости » Общество
0

Майбутні правники моделювали судове засідання в Херсонському окружному адміністративному суді5 жовтня, напередодні відзначення Дня юриста в рамках спільного проєкту Херсонського окружного адміністративного суду з Херсонським державним університетом у приміщенні суду пройшло Модельне судове засідання.

У зв’язку необхідністю дотримання карантинних обмежень, захід відбувся у змішаному форматі за участю безпосередніх учасників та експертів проєкту у залі судового засідання, а також за участю слухачів у платформі Zoom.

«Зал судового засідання для майбутнього правника – це найкращий майданчик для відточення здобутих теоретичних знань та їх реалізації», - зазначив голова Херсонського окружного адміністративного суду Олег Бездрабко, відкриваючи захід.

«Співпраця судових органів та закладів освіти є запорукою підготовки висококваліфікованих правників та гарантією їх подальшого працевлаштування за фахом», - онлайн-словом учасників та гостей заходу привітав ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Студентам 4 курсу ХДУ попередньо була надана фабула справи, роль учасників процесу вони обирали самостійно, тож мали змогу показати свої знання та розкрити таланти.

Експертами ділової гри виступили голова Херсонського окружного адміністративного суду Олег Бездрабко, голова Херсонського відділення Асоціації адвокатів України, Ради адвокатів Херсонської області Інна Мокіна та директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Херсонській області Марина Єлісєєва.

Після завершення модельного судового засідання кожен з експертів висловив свої враження та побажання, та всі вони зійшлися в одному – студенти чудово впоралися з поставленими завданнями.

За вагомий внесок у підготовку висококваліфікованих правників та з нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста, головою суду Олегом Бездрабком висловлено подяку професорсько-викладацькому складу Кафедри публічного та міжнародного права і правоохоронної діяльності ХДУ.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: