Херсон °C

7 причин проголосувати за УДАР Віталія Кличка 25 жовтня 2020 року

Новости » Общество
0

7 причин проголосувати за УДАР Віталія Кличка 25 жовтня 2020 рокуКоманда УДАРУ– це сила порядних людей

УДАР об’єднав десятки тисяч успішних керівників, волонтерів, підприємців, громадських діячів по всій Херсонщині, та Україні в цілому. Це команда, яка ефективно працює багато років, має необхідний досвід і знання та вміє брати на себе відповідальність. Почнемо будувати кращу Україну знизу, з регіонів. Адже з успіху Києва та Львова, Черкас і Запоріжжя, Херсона і Харкова – складається й успіх України.

Більше реальних справ і менше політики

На відмінну від більшості політиків, які є «продавцями повітря», партія УДАР не пропонує голосувати за красиві обіцянки. Всі, хто бува у столиці, бачать реальні зміни. Київ, за який Кличко та його команда взяли відповідальність у 2014 році, найбільш ефективно розвивається. Є робочі місця, найвища зарплатня та стандарти життя, найбільша кількість відремонтованих доріг, відкритих дитячих садків, шкіл, парків і скверів. Це зразок того, як можна змінити інші українські міста, зокрема південний Херсон.

Нові робочі місця та гідну зарплату

На Херсонщині пропозиція робочої сили значно перевищує її попит. У середньому на одне вільне робоче місце претендують 20 зареєстрованих безробітних.Тому команду УДАРУ пропонує нові форми співробітництва між державним і приватним сектором, а також усіляко підтримуєрозвиток малого та середнього бізнесу, зниження податкового навантаження. УДАРівці мають чіткий план дій, реалізація якого дозволить створити на Херсонщині додатково 5 тис робочих місць.Громадяни, які бажають працювати, повинні мати можливість здійснювати це право в Україні, а не жебракувати закордоном.

 

Дітям – якіснута доступнуосвіту в рідному селіі місті

Реформа децентралізації, яка надає повноваження місцевому самоврядуванню, не завжди позитивно відображається на селах, особливо де проживає невелика кількість населення. Як наслідок, закриваються школи. До того, ж негативно на навчальному процесі позначився і COVID-19.Сільські школи, як і міські, не готові до дистанційного навчання. Тому команда УДАР Віталія Кличка категорично виступає проти повного переведення шкіл у он-лайн площину. Діти повинні спілкувати і соціалізуватися, отримувати якісні знання за місцем проживання.

Дошкільна освіта має бути доступною! Необхідно ліквідувати черги до закладів дошкільної освіти шляхом будівництва нових закладів, відкриття додаткових груп у діючих закладах та створення центрів розвитку дитини на базі закладів загальної середньої освіти.

Херсонщині – безпекута процвітання!

Херсонщина – прикордонна область, і від того, хто прийде до влади на місцях, залежатиме безпека не лише нашої області, а й України в цілому! Тому варто підтримувати патріотичних кандидатів, яким є УДАРівці. Багато з них є волонтерами, їздять на передову та допомагають бійцям. Вони українці не лише за паспортом, а й серцем і душею!

В свою чергу, відновлення державних кордонів України та повернення Криму в лоно держави, сприятиме відновленню довіри європейських партнерів, покращить інвестиційний клімат, що в свою чергу, відобразиться на добробуті кожного жителя Херсонщини.

Кожному – якісну медицину та доступні ліки

Здоров’я є важливою цінністю з точки зору добробуту населення територіальних громадісуспільства в цілому, тому необхідно покращити доступність та якість первинної медичної допомоги. Не секрет, що Херсонщина входить у трійку областей, що мають найбільшу захворюваність на онкологію.Зараз на обліку перебуває понад 30 тис.пацієнтів, а це 3% від загальної кількості населення.Починаючи з 2012 року, смертність від раку на Херсонщині вище середнього показника в Україні.Щодня від цієї недуги в області вмирає 5 чоловік, а двоє з них – це жителі Херсона.Раннє виявлення хвороби збільшує шанси на одужання, тому вкрай важливо здійснювати регулярну діагностику населення. Команда УДАРУ наполягає на реалізації програми з лікування онкохворих і виділенні із обласного бюджету та Херсона 50 млн грн.на потреби онкохворих пацієнтів.

Кваліфікованний лікар має бути у кожній громаді, а урядова програма «Доступні ліки» має реалізовуватися безперебійно. Команда УДАРУ буде наполягати на збільшенні переліку ліків, які підпадають під цю програму.

Відверто кажучи, держава не може гарантувати соціальний захист населенню, тому вся відповідальність за пенсіонерів, багатодітні родини і інші незахищені верстви населення лягає на місцеве самоврядування. Команда УДАРівців має розуміння, як вирішити ці проблеми.

Громадам –європейські дороги, а не напрямки та латки

На жаль, на Херсонщині дороги сходять разом зі снігом, або навіть після сильного проливного дощу. Але цю проблему можна вирішити, якщо під час ремонту автошляхів впроваджувати сучасну технологію, яка дозволяє збільшити термін їх експлуатації. За таким принципом роблять дороги у столиці. Адже Віталій Кличко добре розуміє, що якісні і безпечні дороги та ефективна логістика – це показник того, як розвинута територія, і наскільки комфортним є життя у громаді, складова інвестиційної та туристичної привабливості міста. Тому варто переймати київський досвід з ремонту доріг і Херсонщині.

Збудуємо успішну Херсонщину, якою будемо пишатися!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: