Херсон °C

Нова свердловина для мешканців Склотари

Новости » Общество
0
Нова свердловина для мешканців СклотариУ вересні цього року у районі Склотари за адресою вул. Промислова, 24 запущено в експлуатацію нову артезіанську свердловину з якісною питною водою.
Проблема з недостатнім тиском води у мережі мікрорайону Склотара завжди загострювалась у літні місяці, коли крім побутових потреб жителі починали використовувати воду з міської комунальної мережі для поливу присадибних ділянок.
Нова свердловина глибиною більше 100 м та дебітом 40 м3/год повністю вирішить застарілу проблему та дозволить мешканцям вказаного мікрорайону отримувати безперебійну якісну послугу водопостачання протягом усього року.
Фахівцями Водоканалу за рахунок інвестиційної складової тарифу були виконані роботи із встановлення водопідйомної колони, запірної арматури, насоса, станції управління з частотним перетворювачем. Було побудовано приміщення щитової, капонір, виконано пуско-налагоджувальні роботи.
Відтепер мешканці Склотари отримали можливість користуватись якісною водою, яка за всіма показниками відповідає затвердженим нормативам питного водопостачання.
Водоканал послідовно продовжує удосконалювати систему водопостачання міста, приділяючи головну увагу поліпшенню якості води.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: