Херсон °C

Херсонські податківці пропонують користуватися Е-кабінетом

Новости » Общество
0
Херсонські податківці пропонують користуватися Е-кабінетомСпеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі з метою проведення превентивних заходів із запобігання коронавірусу запрошують платників податків подавати звітність в електронному вигляді та користуватись Електронним кабінетом.
Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.
Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням електронного цифрового підпису (кваліфікованого електронного підпису), отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.
Зокрема АЦСК ІДД ДПС, АЦСК АТ КБ «ПРИВАТБАНК», АЦСК ПАТ «УкрСиббанк», АЦСК АТ «Ощадбанк», АЦСК «МАSTERKEY» ТОВ «АРТ-МАСТЕР», АЦСК ТОВ «КС», АЦСК ДП «УСС», АЦСК «ТОВ «Алтерсайн», АЦСК ДП «Український інститут інтелектуальної власності» тощо.
У разі виникнення питань щодо користування Електронним кабінетом платника слід звертатися до служби підтримки за телефоном 0800501007 (напрямок 0) або за посиланням

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: