Херсон °C

В центрі міста нарешті почали розбирати небезпечну споруду

Новости » Общество
0

В центрі міста нарешті почали розбирати небезпечну спорудуВ центрі міста сьогодні кипить робота - бульдозер зносить по Гімназичній (на розі проспекту Ушаковаі вулиці Гімназичноі) покинутий і небезпечний будинок, КАМАЗами вивозять сміття. На місці події зібралися жителі всього кварталу, тільки цього разу вони не мітингують, а дякують ініціатору благоустрою.

⁃ Куди ми тільки не зверталися, щоб цей притон наркоманів і безхатьків знесли, але реакції не було ніякої. І ось дякуючи таким діям Володимира Сальдо, маємо надію, що тут буде порядок, - каже пані я Надія.

Ініціатор дій в даному випадку Володимир Сальдо розповів журналістам, що детально вивчив звернення людей, повністю зібрав інформацію по закинутій будівлі. Цей будинок «без вікон і дверей», в якому справді вже давно ніхто не живе, свого часу викупили інвестори. Але потім, як то часто буває, власники між собою розсварилися і останні 6 років на цій території порушуються всі правила санітарного утримання території.

«Цей об’єкт не тільки псує вигляд історичної частини міста, а і став притулком для безхатченків і наркоманів. Городяни звернулися до нас за допомогою. Допомога тут одна - розібрати цей «бомжатник», вивезти сміття і навести лад. Дії не радикальні, а саме такі, як має діяти місцева влада. Поки роками йдуть суди, городяни не мають страждати», - акцентує Володимир Сальдо.

При цьому Володимир Васильович каже, що вже за три дні споруду мають розібрати, далі вирівняють місцину та висадять невеликий сквер. В свою чергу, місцеві розповіли, що новий власник земельної ділянки давно зник, а в реєстрі на право власності значиться підставна особа. Сама ж земельна ділянка, на якій розташований цей будинок належить комунальній власності, за яку несе відповідальність міська влада і яка шість років не змогла навести порядок.

В центрі міста нарешті почали розбирати небезпечну споруду

 

В центрі міста нарешті почали розбирати небезпечну споруду

 

В центрі міста нарешті почали розбирати небезпечну споруду

 


 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: