Херсон °C

За минулі вихідні поліцейські Херсонщини склали 20 протоколів за ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантину

Новости » Общество
0
За минулі вихідні поліцейські Херсонщини склали 20 протоколів за  ігнорування санітарно-протиепідемічних правил карантинуНа сьогоднішній день Херсон, а також ряд районів області залишаються у «жовтій зоні» карантину. Поліція Херсонщини продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів задля запобігання подальшого розповсюдження вірусу COVID-19.
За минулі вихідні поліцейські районних підрозділів поліції Херсонщини склали 20 адміністративних протоколів за порушення карантинних вимог, з них: 7 – на працівників сфери обслуговування, 3 – на перевізників та 10 – на громадян.
За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, загалом від початку запровадження карантинних обмежень поліцейські Херсонщини склали 1777 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).
Шановні громадяни! Поліція Херсонщини рекомендує дотримуватися рекомендацій МОЗ із запобігання поширенню COVID-19: носити маски в громадських місцях, користуватись антисептиками та тримати соціальну дистанцію. Нагадаємо, що порушення карантинних вимог тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність. Тож просимо усіх неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Бережіть себе та близьких!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: