Херсон °C

В Херсоні поліцейські врегулювали конфлікт між членами великої родини

Новости » Общество
0
В Херсоні поліцейські врегулювали конфлікт між членами великої родиниВночі у мікрорайоні Північний працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП врегульовували конфлікт між членами родини. Виклик у поліцію надійшов від жінки, що її дядько кидаються на неї та дітей, намагається їх побити.
На місці поліцейські з’ясували, що в будинку проживає велика кількість родичів, які ведуть антисоціальний спосіб життя. Обидві сторони конфлікту пояснили причини своєї поведінки. Зі слів заявниці, 37-річний дядько безпідставно ображав її та дітей. А чоловік пояснив, що його двоюрідні сестри постійно зловживають алкоголем і він вимагав, щоб вони припинили влаштовувати вдома вечірки. Через це між родичами спалахнув конфлікт та бійка.
У відношенні обох сторін працівники поліції склали протоколи за ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: