Херсон °C

Лікарня Карабелеша: у рамках проекту «Зручна поліклініка» встановлено автоматичний тонометр і підйомник для маломобільних людей

Новости » Общество
0

Медики лікарні постійно працюють над тим, щоб створити гідні умови обстеження і прийому пацієнтів у поліклініках. Але є один момент, на який все одно час від часу нарікають відвідувачі, це таке явище як черги.

Відповідно до вимог договору з Національною службою здоров’я України та з метою підвищення якості медичної допомоги і медичних послуг на первинній ланці в лікарні в структурних підрозділах КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» запроваджується проект «Зручна поліклініка». Мета реалізації такого проекту – скоротити черги в поліклініках, час запису на прийом і очікування пацієнтів біля кабінету лікаря, терміни проходження диспансеризації, а також підвищити якість надаваних послуг і рівень задоволеності пацієнтів процесами організації роботи поліклінік.

У ході втілення проекту «Зручна поліклініка» в обов’язковому порядку враховується думка і побажання самих пацієнтів. Для цього біля реєстратури в поліклініці №1 встановлена скринька для відгуків і пропозицій із закликом «Зробимо разом наш заклад краще!»

І для втілення нової моделі медичної організації вже зроблено перші кроки.

Щоб більше часу спілкуватися з лікарем, а не витрачати його на технічні моменти, біля тієї ж реєстратури вже «трудиться» автоматичний тонометр. Цей прилад – ідеальне рішення там, де важливі точність, надійність, висока пропускна здатність і комфорт. Особливість тонометра – повна автоматизація процесу виміру, що вивільняє персонал від механічної роботи і значно прискорює обстеження пацієнта. Після виміру на світодіодному дисплеї чітко видно його результат і виводиться на папір. Тож до лікаря на прийом пацієнт іде вже з певними даними про свій стан. Хоча дані можуть надійти відразу на сервер клініки, в електронну карту пацієнта тощо.

Другим моментом у проекті стало будівництво ліфта для маломобільних пацієнтів. Вхід до нього з перехрестя проспекту Ушакова і вулиці Старообрядницької (колишня Комсомольська). На ліфті людина самостійно може піднятися до входу, обминаючи сходинки, і так само після завершення справ у поліклініці, спуститися.

Як зазначила генеральний директор КНП «ХМКЛ ім. Є.Є. Карабелеша» Малицька Алла, «це – перші кроки з реалізації проекту «Зручна поліклініка»». І так має бути у всіх структурних підрозділах підприємства».

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: