Херсон °C

Віктор Пунгін: Херсонщина – моє місце сили!

Новости » Общество
0

Віктор Пунгін: Херсонщина – моє місце сили!Віктор Пунгін – кандидат в депутати до Херсонської обласної ради від партії «Європейська солідарність».

У свої п’ятдесят років понад усе Віктор Олександрович Пунгін цінує повагу людей. Каже, так виховували його батьки, так і він виховав своїх дітей.

Віктор Олександрович народився у селі Стара Маячка Олешківського району. Шкільні роки проходили в Подо-Калинівській середній школі, юність, служба в армії, а згодом і власне підприємство, родина, діти – все на рідній Херсонщині.

Все життя Віктор Пунгін присвятив праці на рідній землі і поряд з місцевими людьми.

Тут його знають, насамперед, як доброго господаря, керівника селянського (фермерського) господарства «Восход».

Допомагати людям, бути корисним іншим, залагоджувати чужі проблеми, брати на себе відповідальність – це його життєве кредо.

Віктор Олександрович з людьми завжди відкритий, тож і звертаються до нього, сподіваючись на допомогу.

Добрі справи не перераховує, каже - то хай люди скажуть.

Люди ж журналістам розповіли, що багато років поспіль Віктор Пунгін опікується школами в с.Стара Маячка та Подо-Калинівка.

Завдяки підтримці Віктора Пунгіна у Свято-Троїцькому храмі, що в селі Ювілейне Олешківського району, зроблено ремонт – відремонтовано дах та встановлено нові церковні куполи.

З перших днів тяжких випробувань з 2014 року і по сьогодні Віктор Пунгін підтримує українське військо, надає благодійну допомогу Збройним Силам України, сприяє в зміцненні його боєздатності, і кожне звернення до районного депутата про допомогу не залишається без уваги.

Дитячі садочки, школи, храми, допомога у скрутних обставинах, наприклад, якщо треба гроші на дороговартісне лікування – він допомагає всім. У біді не лишає нікого.

Місцеві кажуть -

Віктор Пунгін – людина слова.

В політиці Віктор Олександрович – людина не нова, має досвід депутатської роботи. П’ять скликань поспіль був депутатом Подо-Калиніської сільської ради, очолював земельну комісію. З жовт­ня 2015 року обраний від партії БПП «Солідарність» депутатом Олешківської районної ради, головою земельної комісії.

Сьогодні Віктор Пунгін кандидат в депутати Херсонської обласної ради від партії «Європейська солідарність».

Віктор Олександрович каже, що йому по дорозі з «Європейською Солідарністю», бо ціль всієї команди: захистити одну із ключових реформ - децентралізацію, результати якої втілені в нові дороги, новий транспорт, відремонтовані школи та дитячі садки, освітлені вулиці.

На запитання «Для чого це вам?», впевнено відповідає: «Прагнення одне – аби Херсонська область розвивалася!»


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: