Херсон °C

Ювенальні поліцейські разом з херсонськими школярами привітали захисників України

Новости » Общество
0
Ювенальні поліцейські разом з херсонськими школярами привітали захисників України  Ювенальні поліцейські Херсонщини ініціювали творчу акцію «Мужні і незламні» для учнів шкіл області. До Дня захисника України діти привітали поліцейських-захисників України, які нині несуть службу в зоні Операції об’єднаних сил. Діти передали захисникам подарунки, зроблені власноруч.
Учням в кожному районі Херсонщини поліцейські розповіли про героїв нашого часу. Дітям запропонували подарувати частинку своєї любові захисникам України, які наразі знаходяться в зоні ООС. Школярі проявили фантазію. Вони власноруч зробили обереги, малюнки, янголів, ляльки-мотанки, серця та багато іншого. В кожному подарунку діти написали свою подяку правоохоронцям за захист та мужність і побажали їм здоров’я та скорішого повернення додому. Всі подарунки дітей пройшли конкурс робіт, кращі з яких отримали призи від ювенальних поліцейських Херсонщини.
- Ми провели таку акцію для дітей, щоб виховати їх повагу до наших захисників змалечку. Для учнів проводили лекції, куди запрошували захисників України, які повернулись з зони ООС. Дітки з радістю погодились зробити подарунки до свята захисникам нашої країни. Яскраві та по-дитячому щирі подарунки ми відправимо працівникам поліції на схід України, - зазначив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонської області Віталій Сайфутдінов.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: