Херсон °C

Поліція забезпечила охорону публічного порядку під час урочистих заходів присвячених Дню захисника України

Новости » Общество
0
Поліція забезпечила охорону публічного порядку під час урочистих заходів присвячених Дню захисника УкраїниТакож керівник поліції Херсонщини Олександр Прокудін взяв участь в урочистостях, присвячених Дню захисника України.
Сьогодні в Херсоні на Алеї Героїв Незалежної України відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення державного свята Дня захисника України. У заході взяли участь керівництво обласної та міської влади, органів місцевого самоврядування та силових структур області. Від поліції Херсонщини на заході був присутній керівник обласного главку полковник поліції Олександр Прокудін.
Присутні вшанували пам'ять загиблих бійців хвилиною мовчання, які віддали своє життя на сході держави у боротьбі за незалежну Україну. Після чого учасники мітингу поклали квіти до меморіалу загиблих бійців.
Поліцейські Херсонщини забезпечували публічний порядок під час проведення святкових заходів з відзначення Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови. Участь в заходах взяли близько 950 громадян. В місцях проведення заходів порушень публічного порядку не допущено.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: