Херсон °C

Юний призер обласних та всеукраїнських чемпіонатів з бойових мистецтв Гліб Сайфутдінов

Новости » Общество
0

Юний призер обласних та всеукраїнських чемпіонатів з бойових мистецтв Гліб СайфутдіновІз рубрики про талановитих дітей працівників поліції Херсонщини. Це хлопці та дівчата, які досягли успіхів у найрізноманітніших видах спорту, у хореографії та вокалі, представляли Херсонщину на всеукраїнських та європейських змаганнях, виборювали першість та кубки.

Сьогодні піде мова про призера обласних і всеукраїнських чемпіонатів з китайського бойового мистецтва ушу – 10-річного Гліба Сайфутдінова. Він займається ушу з 4-х років і багато часу приділяє спорту. Але досягненнями та перемогами хвалитися не любить, каже, що головна перемога - попереду.

Цей вид спорту для сина ми з дружиною обрали не випадково. Він поєднує в собі техніку бойового мистецтва, складні елементи гімнастики, духовне самовдосконалення і загальне оздоровлення організму. А головне - виховує характер і залізну силу волі, - зазначає батько юного спортсмена Віталій Сайфутдінов.

Батько хлопчика, майор поліції Віталій Сайфутдінов, є головним дитячим поліцейським області – він очолює відділ ювенальної превенції Головного управління Національної поліції Херсонської області:

«Я сам з дитинства займався важкою атлетикою та футболом, зараз велосипедним спортом, тому і сина вирішив долучити до занять спортом. Ми порадилися і Гліб обрав давнє китайське бойове мистецтво ушу».

Незважаючи на напружений графік роботи, батько завжди знаходить можливість підтримати сина на змаганнях, вселяючи у нього впевненість у власних можливостях. Гліб уже виходить на професійний рівень, має безліч нагород та перемог у своїй віковій категорії. А нещодавно захопився новим для себе видом спорту – веслуванням, що доволі поширене на Херсонщині.

А ще Гліб є палким прихильником футболу, вболіває за клуб першої ліги України з футболу «Кристал Херсон», навіть виграв конкурс і отримав м’яч з автографами наших гравців. Разом з батьком по можливості Гліб відвідує матчі улюбленого футбольного клубу «Динамо» Київ.

Гліб уже визначився і з майбутньою професією - його захоплює робота рятувальника, одна з найскладніших, найбільш безпечних та мужніх. Як і у батька, це служба сміливих і сильних людей, які рятують життя, часом, ризикуючи своїм власним. А поки Гліб докладає усіх зусиль, щоб стати кращим у навчанні та досягти високих результатів у спорті.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: