Херсон °C

Системну корупцію у морській галузі на Херсонщині буде подолано

Новости » Общество
0

Морська галузь для Херсонщини відіграє вкрай важливу роль у соціально-економічному розвитку регіону. Престиж наших моряків очевидний, а потенціал не поступається польському, та болгарському, адже моряки України завжди вирізнялися високим професіоналізмом, витривалістю та комунікабельністю. Проте у сучасних умовах, щоб не втратити роботу моряки Херсонщини мають здати іспит у Державній кваліфікаційній комісії. Втім, для них створили умови, коли без хабаря у кілька тисяч доларів, вони просто не можуть його пройти.

Протистояти такій системній корупції обіцяє політична сила «ЗА МАЙБУТНЄ», зокрема, голова Політичної Партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ігор Палиця, заявив, що у Верховній Раді депутатами від політсили «ЗА МАЙБУТНЄ» вже підготовлено законопроект, який обіцяє прибрати корупційну складову у галузі перепідготовки та підготовки моряків.

«Я переконаний, ми протиснемо цей законопроект у Верховній Раді. Щоб наші моряки працювали на свої сім’ї в Україні та отримували зарплату, а не від'їжджали у Польщу, де їм дадуть кращі умови і перекваліфікацію. Ми не повинні допустити, щоб наші моряки працювали під прапором інших держав», - зазначив – Ігор Палиця.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: