Херсон °C

В Новотроїцьку поліцейські знайшли викрадений автомобіль та повернули його власнику

Новости » Общество
0
В Новотроїцьку поліцейські знайшли викрадений автомобіль та повернули його власникуВчора в Новотроїцьке відділення поліції звернувся 43-річний житель району. Він розповів, що залишив на подвір’ї свого приватного будинку авто з ключами в замку запалення. Зранку автівки на місці не було. Поліцейські за декілька годин знайшли авто та встановили зловмисника. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 8 років.
Слідчо-оперативна група Новотроїцького відділення поліції негайно виїхала на місце події. Поліцейські опитали власника авто та з’ясували, що у нього нещодавно був конфлікт з кумом. В першу чергу правоохоронці вирішили перевірити версію угону автомобіля через помсту.
Поліцейські вирішили одразу опитати кума потерпілого, який проживав на сусідній вулиці. Правоохоронці виявили у нього на подвір’ї автівку, що зникла. Потерпілий одразу впізнав своє авто.
Як розповів начальник Новотроїцького відділення поліції Олександр Геращенко, поліцейські поспілкувались з викрадачем. Він пояснив, що нещодавно конфліктував з заявником. А вчора вживав спиртні напої та вирішив помститись колишньому товаришу та угнати його автівку. Він прийшов вночі, відкрив ворота та викрав автомобіль, який залишив у себе на подвір’ї. Чоловік раніше не судимий, він і не підозрював, що кум звернеться до поліції з заявою про угон автомобіля. Поліцейські повернули автомобіль власнику.
Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: