Херсон °C

Малий бізнес Каховщини сплатив до казни майже 42 мільйона гривень єдиного податку

Новости » Общество
0
Малий бізнес Каховщини сплатив до казни майже 42 мільйона гривень єдиного податку За дев’ять місяців 2020 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету м. Каховки та Каховського району майже 42 млн гривень єдиного податку.
Єдиний податок стабільно та суттєво поповнює місцевий бюджет Каховщини. Він є важливим фінансовим джерелом у вирішенні соціально-економічних питань міста та району.
Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету міста та району близько 23 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до минулого року склав майже 1 млн гривень або 4 відсотка.
У податковій інспекції акцентують, що єдиний податок є одним із бюджетоутворюючих податків, який у повному обсязі спрямовується до місцевого бюджету. Сплачуючи його своєчасно та у повному обсязі, підприємницька спільнота сприяє розвитку і благоустрою своєї місцевої громади.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: