Херсон °C

За 9 місяців від платників Великолепетиського району до місцевого бюджету надійшло 61 мільйон гривень

Новости » Общество
0
За 9 місяців від платників Великолепетиського району до місцевого бюджету надійшло 61 мільйон гривеньУ Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі поінформували про податки - лідери, що наповнили місцевий бюджет Великолепетиського району протягом січня - вересня 2020 року. Всього з початку року від лепетиських платників до місцевого бюджету надійшло 61 млн гривень податків і зборів. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 5 млн гривень або на 9 відсотків.
Перше місце традиційно займає податок на доходи фізичних осіб. Його надходження склали 37 млн гривень. Це на 3 млн гривень більше, ніж за аналогічний період 2019 року.
На другому місці – плата за землю. З початку року до місцевого бюджету району надійшло майже 14 млн гривень земельного податку та орендної плати, з приростом на 2 млн гривень.
На третьому місці лідирує єдиний податок. Обсяг його надходжень склав майже 9 млн гривень.
Досягти таких показників вдалося завдяки тісній співпраці працівників податкової служби з органами місцевого самоврядування. Додаткові кошти, що надходять на рахунки місцевих громад Лепетищини, забезпечують належні соціальні умови мешканців району.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: