Херсон °C

Група швидкого реагування бериславської поліції оперативно встановила підозрюваного у грабежі

Новости » Общество
0
Група швидкого реагування бериславської поліції оперативно встановила підозрюваного у грабежіВчора, 20 жовтня, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про скоєння грабежу в м. Берислав. На місце події виїхала група реагування патрульної поліції районного відділу. Впродовж години інспектори встановили особу чоловіка, який обгрунтовано підозрюється в скоєнні злочину.
Інформація про ривок сумки у 59-річної жительки м. Берислав надійшла до поліції близько 19:00. На місці події, потерпіла розповіла інспекторам ГРПП, що йшла додому. Назустріч рухалися жінка та чоловік, який зненацька вихопив у заявниці дамську сумку, в якій знаходилися мобільний телефон, особисті документи та 100 гривень. Після цього парочка стрімко побігла в темряву. Однак, заявниця запам’ятала деякі деталі одягу супутниці зловмисника та описала їх поліцейським.
Як повідомив начальник Бериславського відділу поліції Олексій Пєшков, інспектори відпрацювали навколишню територію та через кілька кварталів помітили схожу за описом жінку. 35-річна жителька Берислава одразу підтвердила, що до злочину причетний її знайомий. Ним виявився 37-річний житель району, який ніде не працює та веде антисоціальний спосіб життя. Поліцейські встановили місцезнаходження правопорушника та вилучили у нього сумку потерпілої.
Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» та обрання правопорушнику запобіжного заходу. Триває досудове розслідування

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: