Херсон °C

В Херсоні поліція встановлює обставини наїзду на пішохода

Новости » Общество
0
В Херсоні поліція встановлює обставини наїзду на пішоходаВ«Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим на території Корабельного району. В результаті ДТП до лікарні був госпіталізований 62-річний пішохід. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Встановлюються всі обставини пригоди.
Дорожньо-транспортна пригода сталася на підйомі від пл. Корабельна до вул. Грецької. На місці пригоди слідчий з розслідування дорожньо-транспортних пригод міського відділу поліції попередньо встановив, що 40-річний водій автомобіля «BMW-320» не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на чоловіка 1958 р.н.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди пішохід був доставлений в травматологічне відділення лікарні ім. Тропіних, де у потерпілого діагностували закритий перелом правої голені, рублені рани лівої голені та правої кисті.
Попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу, що призвело до отримання потерпілим тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Поліція звертається з проханням до очевидців та свідків пригоди зателефонувати за номером «102» або (050) 15-04-748 та повідомити обставини ДТП.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: