Херсон °C

Поліцейські викрили подружжя за підозрою у збуті марихуани

Новости » Общество
0

Поліцейські викрили подружжя за підозрою у збуті марихуаниПрацівники Управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з працівниками Новокаховського відділу поліції викрили подружжя каховчан за підозрою у збуті марихуани на території області. Під час обшуків у фігурантів вилучили 2 кг наркозілля.

Поліцейські отримали інформацію, що подружжя з Каховського району вирощують коноплі на дачній ділянці. Оперативники провели обшуки, під час яких вилучили кущі конопель та готову до збуту марихуану.
Начальник Управління карного розшуку поліції Херсонщини Денис Карімов розповів, що 53-річний чоловік та його 50-річна дружина вирощували наркорослини на дачній ділянці, переробляли їх на марихуану, яку зберігали у трилітрових банках та ховали в квартирі.

Працівники поліції встановили, що господар квартири раніше до кримінальної відповідальності не притягався і не є наркозалежним. Сам чоловік пояснив, що наркотики зберігав нібито для власного вживання. Наразі поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до можливого збуту наркотиків. Марихуана вилучена та направлена на дослідження.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: