Херсон °C

Студенти-журналісти ХДУ вивчають основні тенденції розвитку медіасфери

Новости » Общество
0

Студенти-журналісти ХДУ вивчають основні тенденції розвитку медіасфериСтуденти І курсу спеціальності Журналістика факультету української й іноземної філології та журналістики взяли участь у дводенному вебінарі «Сторітелінг 2.0: креативний сценарій від А до Я». Під час тренінгу учасники розширювали тематику сторітелінгу та знайомилися з більш складними формами оповіді.

Програма тренінгу передбачала опанування таких тем: «Типи розвитку історій: за сюжетом, за героєм. Відмінності»; «Що таке «арка». Поняття антагоніст та протагоніст»; «Види персонажа у відеоблогах»; «Вертикальні і горизонтальні історії: що це і для чого» та «Адаптація персонажа під соціальні мережі». Також тренери вчили молодь як обирати та створювати героя для власного сюжету.

Спікери «Сторітелінг 2.0: креативний сценарій від А до Я» – президент Академії української преси Валерій Іванов, медіатренерка, менторка та режисерка Жанна Кузнєцова, продюсер соцмереж, контентмейкер Сергій Сєднєв.

Студенти розповідають, що не дивлячись на те, що заняття проходили в режимі онлайн, проте знань та цінної інформації вони отримали чимало. До того ж, спілкування зі справжніми професіоналами журналістської сфери – завжди чудова нагода ознайомитися з тенденціями сучасних медіа та отримати практичні навички для подальшої роботи у цій сфері.

Вебінар відбувся за підтримки Академії української преси спільно з Національною спілкою журналістів України (НСЖУ) та Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus.

Пресцентр ХДУ

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: