Херсон °C

У «Херсонобленерго» обмінювалися досвідом

Новости » Общество
0

У «Херсонобленерго» обмінювалися досвідомДнями на базі АТ «Херсонобленерго» проходила нарада виконавчих директорів підприємств операторів системи розподілу України.

Учасники зібрання мали можливість оглянути виробничі потужності АТ «Херсонобленерго» та детально ознайомитися з досвідом роботи виконавчої дирекції Товариства.

У ході наради виконавчі директори розглянули ряд актуальних проблем стосовно роботи енергетичних підприємств в умовах стимулюючого регулювання, обговорили питання організації закупівель, проведення тендерних процедур та роботи з контрагентами.

Далі представники енергетичних підприємств познайомилися з парком автотранспорту «Херсонобленерго» та з організацією роботи диспетчерського пункту служби транспорту, оглянули складські приміщення тощо.

Після насиченої та продуктивної наради, гості здійснили екскурсію містом та Херсонщиною, познайомилися з туристичними родзинками нашого краю. Зокрема відвідали парк Херсонська фортеця, де екскурсовод розповіла про історію міста, завітали до Свято-Катерининського собору, побували біля відомого Аджиго́льського маяка - найвищого маяка України. Здійснили подорож до «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького», де почули про історію створення, спустились у винні підвали, які зберігають більше 10 000 пляшок, серед яких близько 7 000 вин – рідкі екземпляри та прогулялись вигадливими галереями.

Учасники наради переконані, що обмін досвідом — це завжди взаємозбагачення. Спільні наради між представниками ОСР дають можливість вивчати теоретичний та практичний досвід колег, ділитися напрацюваннями та досягненнями. Взаємовигідне партнерство та перейнятий досвід один одного дозволяє значно підвищити рівень ефективного керування виробничими процесами.

 

Джерело. Херсонобленерго 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: