Херсон °C

Інтернет-магазин «АТБ» у Херсоні: купівля продуктів стала максимально безпечною

Новости » Общество
0

Інтернет-магазин «АТБ» у Херсоні: купівля продуктів стала максимально безпечноюСьогодні вже не секрет, що в Україні, як і в багатьох країнах Європейського Союзу, розпочинається друга хвиля пандемії небезпечного коронавірусу. Кількість нових випадків зараження за добу перевищила сім тисяч осіб – і продовжує стрімко зростати. Медики пояснюють, що пік пандемії ще не пройдено, і закликають громадян піклуватися про своє здоров'я: якщо є можливість – уникати великого скупчення людей, носити захисні маски, ретельно мити руки…

Опинившись перед лицем потенційної загрози здоров'ю, багато жителів нашого Херсона й областівідкрили для себе нові сервіси й інноваційні рішення, які можуть мінімізувати ризик зараження. Приміром, усе більшу популярність серед покупців завойовує перший в Україні продуктовий інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Він відкрився навесні поточного року, ставши порятунком для громадян, у тому числі й жителів Херсона, в умовах суворогонаціонального карантину. Цей новий для української галузі роздрібної торгівлі сервіс дозволив мільйонам українців підтримувати гідний рівень життя, купувати улюблені продукти й при цьому заощаджувати кошти. В асортименті онлайн-магазину «АТБ» представлено понад сім тисяч найменувань гарантовано свіжих продуктів і якісних товарів першоїнеобхідності. Найбільшим попитом нині користуються категорії «Бакалія», «Алкоголь» і «Молочна продукція».

«Ринок онлайн-торгівлі в Україні стрімко зростає. Пандемія тільки прискорилацей процес. Зараз ми є свідками трансформації роздрібного ринку в Україні, оскільки ситуація змусила покупця подолати страхи танедовіру до купівлі товарів онлайн і платежів в Інтернеті. Люди зрозуміли, що це зручно та безпечно», – повідомив в одному з нещодавніх інтерв'ю генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков.

За статистикою, близько 65% онлайн-покупок українці роблять за допомогою смартфонів, використовуючи мобільні додатки. Зараз цей показник швидко збільшується.

Приймання замовлення, його обробка та доставка вибраних товарів на зазначену клієнтом адресу в Херсоні найчастіше займають близько двох годин, а іноді навіть менше. Також варто зазначити, що ціни в інтернет-магазині такі самі, як і в супермаркеті «АТБ» – зазвичай вони на 10–15% нижчі за середньоринкові. Якщо ж покупець купує у найбільшій українській торговельній мережі акційні товари або продукцію власних торгових марок «АТБ», то заощадити може 40% і навіть більше. Нагадаємо, що корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення "АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш ощадливу продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Це здорові продукти, які нічим не поступаються щодо якості товарамрозкручених брендів, проте коштують значно дешевше.

Про популярність інтернет-магазину «АТБ» серед громадян України також можна судити за тим, що середній чек (підсумковий виторг, поділений на кількість чеків) уже становить 500–700 гривень. Це є досить солідним показником для будь-якого маркету. Проте інтернет-магазинвідкрився меншероку тому – це нове явище в галузі роздрібної торгівлі країни.

«По суті, ринок онлайн-торгівлі продуктами харчування почав активно розвиватисялише в 2020 році, коли на нього вийшли всі ключові гравці ринку. Упокупця до цього просто не було можливості зрозуміти, які переваги він одержує. Тому першочергове наше завдання – поламати стереотипи та прищепити звичку робити те, що зручно та безпечно!» – розповів Борис Марков.

Пандемія коронавірусу та карантинні обмеження дали потужний імпульс розвитку онлайн-ритейлу. Якщо раніше цей видторгівлі розглядали, скоріше, як бонус до основного напрямку діяльності, то тепер, показавши свою ефективність, він швидко набирає обертів. Навіть ті жителі Херсона, які раніше ставилися до купівлі товарів онлайн з острахом, уже переконалися, наскільки це просто, безпечно та зручно.

Інтернет-магазин «АТБ» у Херсоні: купівля продуктів стала максимально безпечною

 


 

Автор: Марія Петрушко

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: