Херсон °C

Більше 5 мільйонів гривень єдиного податку надійшло до місцевого бюджету Верхньорогачицького району

Новости » Общество
0
Більше 5 мільйонів гривень єдиного податку надійшло до місцевого бюджету Верхньорогачицького району За дев’ять місяців 2020 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету Верхньорогачицького району трохи більше 5 млн гривень єдиного податку. Ця сума перевищила минулорічні надходження на 3 відсотки.
Єдиний податок стабільно поповнює місцевий бюджет смт Верхнього Рогачику. Він є важливим фінансовим джерелом у вирішенні соціально-економічних питань Верхньорогачицького району.
Значну частку надходжень забезпечують суб’єкти підприємницької діяльності - фізичні особи. З початку року вони спрямували до місцевого бюджету району 1,4 млн гривень. Приріст надходжень єдиного податку до минулого року склав 9 відсотків.
У Верхньорогачицькій ДПІ вдячні кожному платнику за сумлінне та відповідальне ставлення до сплати податків, зборів та платежів до бюджету.
Як зазначає начальниця ДПІ Олена Приходько, сервісний підхід в обслуговуванні платників сприяє своєчасному та в повному обсязі виконанню податкових зобов’язань платниками податків. А відтак – і розвитку Верхньорогачицького району.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: