Херсон °C

За вихідні дні ювенальні поліцейські Херсонщини розшукали трьох зниклих дітей та повернули їх додому

Новости » Общество
0
За вихідні дні ювенальні поліцейські Херсонщини розшукали трьох зниклих дітей та повернули їх додому15-річну дівчину, яка в Херсоні пішла з гуртожитку і не повернулася, працівники поліції розшукували понад добу. Правоохоронці відпрацювали місця концентрації молоді та торгівельні центри. Згодом надійшло повідомлення, що дівчина може знаходитися у подруги. Ця інформація підтвердилася. Неповнолітня пояснила, що вирішила кілька днів пожити у знайомої і нікого про це не попередила. З дівчиною все добре, вона повернулася у гуртожиток. Поліцейські провели з нею профілактичну бесіду.
Про зникнення 8-річного хлопчика з Новотроїцького району, який після прогулянки не повернувся додому, в поліцію повідомила мати. Жінка пояснила, що син вранці пішов гуляти з друзями. Коли через 4 години він не повернувся, жінка сама пішла шукати його вулицями села, але безрезультатно. Мобільного телефону у дитини не було. Працівники поліції поспілкувалися з друзями зниклого і відпрацювали населений пункт. Хлопчика знайшли вдома у його дідуся, з неповнолітнім було все добре. Він пояснив, що дійсно гуляв, а потім вирішив провідати дідуся і не попередив про це маму. Працівники поліції відвели хлопчика додому.
У Дніпровському районі Херсона ювенальні поліцейські розшукували 17-річного хлопця. За словами його матері, син ввечері пішов гуляти і опівночі додому не повернувся. Через кілька годин пошуків поліцейські виявили хлопця в компанії однолітків, вони гуляли містом. З неповнолітнім провели профілактичну бесіду.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: